Telefon : 0040 744 146 709 / 0040 722 574 864

Suntem o firma de transport funerar autorizata, societate cu capital integral privat care va suntem sprijin real la nevoie. Dupa cum ii spune si denumirea firmei Borealis Funerar, avem sediul in partea de vest a tarii. De-a lungul celor 5 ani de activitate am inteles ca standardele inalte de calitate ale serviciilor oferite sunt cele care aduc multumire deplina chiar si celor mai exigenti clienti.

Detinem o experienta considerabila in serviciile de repatriere decedati, si ne deplasam rapid in orice tara din Uniunea Europeana. Suntem receptivi la doleantele clientilor si le respectam intru totul cerintele. Depasim orice obstacole si ne descurcam foarte bine in orice situatie.

Anul 2014 a fost debutul activitatii noastre cand ne-am dat seama ca pe piata exista nenumarate cereri de transport decedati international. Suntem pozitionati in Timisoara si va oferim servicii funerare complete la preturi excelente.

Stim cat de mult conteaza ca cineva sa se ocupe de toate aspectele pe care le implica serviciile funerare si sa aiba grija de bugetul dumneavoastra. Noi suntem mereu intr-o perioada de dezvoltare pentru ca vrem sa fim la curent cu toate noutatile aparute in ceea ce priveste transportul si repatrierea decedatilor.

Obiectivul nostru principal consta in mentinerea unui nivel cat mai inalt de calitate, pentru a depasi asteptarile clientilor celor mai dificili. Suntem un partener de nadejde, pentru tot cei care pun accent pe calitate inainte de toate. Gratie seriozitatii si profesionalismului cu care ne implicam in fiecare proiect, am reusit sa ocupam un loc de top pe piata de profil.

Se cunoaste deja faptul ca procedura de repatriere decedati este una destul de complexa. Aceasta trebuie sa respecte cu strictete conditiile impuse de Uniunea Europeana. Atat intocmirea documentatiei necesare cat si efectuarea transportului persoanelor decedate, trebuie facute cu mare atentie la detalii.

Performanta reusita in decursul anilor de activitate ne ajuta sa solutionam cu brio chiar si cea mai exigenta cerinta. Un pret repatriere decedati corect intareste ideea ca ati facut cea mai buna alegere.

Caracteristicile de baza prin care ne detasam net de celelalte companii ce ofera servicii similar sunt:

  • promptitudinea in raspuns,
  • exactitatea informatiilor oferite,
  • punctualitatea cu care efectuam serviciile,
  • seriozitate si profesionalism
  • corectitudinea preturilor prestate.

Va asiguram o colaborare eficienta cu autoritatile tarilor din care se face repatrierea decedatilor. Personalul nostru autorizat detine toate atuurile necesare pentru ca intreg procesul funerar sa se desfasoare in conditii optime. Eficienta serviciilor oferite a contribuit in mod evident la pozitionarea nostra intr-un loc fruntas in randul preferintelor clientilor.

Consideram ca eficienta transportului funerar se datoreaza:

  • masinilor funerare autorizate pentru transportul decedatilor ce detin toate dotarile necesare.
  • soferilor profesionisti atent selectati care detin atestat si experienta;
  • serviciilor de consultanta funerara la cost zero
  • pretului corect de transport decedati.
Close Menu
Call Now ButtonSUNA ACUM!