Telefon : 0040 744 146 709 / 0040 722 574 864

Servicii de repatriere decedati la cele mai inalte standarde

Dupa cum se stie numarul persoanelor plecate la munca in tari precum Spania, Germania, Italia, Olanda, Norvegia, Franta,Ungaria, respectiv in toata Europa a crescut considerabil in ultimii ani, evident si probabilitatea de deces intr-o alta tara a crescut si ea.

Chiar daca nimeni nu se gandeste la o astfel de situatie neplacuta si de cele mai multe ori te ia prin surprindere, lucrurile sunt un pic mai complicate in cazul in care decesul survine intr-o alta tara.  Apar proceduri diferite decat in cazul unui deces produs in tara , documente suplimentare de intocmit, membrii familiei fiind nevoiti sa se confrunte cu o serie de intrebari la care o firma autorizata nu doar poate raspunde ci  si poate demara toata procedura, care nu este deloc una simpla.

Borealis Vest ofera toata gama de servicii funerare si de servicii de repatriere decedati si pune la dispozitia celor aflati intr-o astfel de situatie tot ceea ce este necesar de la consultanta si pana la intocmirea tuturor formalitatilor necesare in cazul  unui deces.

Transportul decedatului este una dintre cele mai importante etape de servicii funerare, care trebuie sa se desfasoare in conditii de maxima igiena si siguranta. Exista o serie de norme cere trebuie respectate, fara de care repatrierea persoanei decedate nu ar fi posibila. Mai ulte informatii gasiti aici.

Borealis Vest se ocupa nu doar de transportul persoanei decedate ci si de obtinerea tuturor documentelor necesare repatrierii.

In ceaa ce priveste sicriul de zinc, obligatoriu in cazul transportului persoanei decedate atat pe cale terestra cat si pe cale aeriana, pe borealisvest.ro gasiti toate informatiile necesare.

Informatii cu privire la repatrierea decedatilor :

– afla de ce documente ai nevoie pentru repatrierea personelor decedate

– afla costurile transportului funerar / costuri repatriere decedati

– afla despre Polita de Asigurare in cazul repatrierii decedatilor

Lasă un răspuns

Close Menu
Call Now ButtonSUNA ACUM!