Telefon : 0040 744 146 709 / 0040 722 574 864

Transport Funerar – misiune indeplinita cu o doza marita de profesionalism

Daca ati pierdut pe cineva drag in comunitatea europeana este nevoie sa solicitati ajutorul pentru repatriere decedati. Aceasta procedura nu poate fi realizata decat de catre o firma autorizata ce detine masini funerare cu toate dotarile necesare.

Transportul funerar al decedatilor se face in conditii excelente de siguranta si respecta cu rigurozitate regulile de igiena impuse. Colaborand cu firma Borealis Vest indepartati orice griji cu privire la procedeul de transport funerar.

Acestia sunt expertii care pun pasiune si daruire in tot ceea ce fac. Pentru ei este foarte important sa va aduca alinare in aceste momente de grea suferinta. Fiind vorba despre un personal calificat aveti certitudinea ca pot trece cu bine peste fiecare obstacol.

Ei privesc cu interes provocarile primite si gasesc intotdeauna solutia cea mai potrivita pentru fiecare caz in parte. Accesand site-ul online https://borealisvest.ro/ puteti intra in contact direct cu o persoana autorizata.

Echipa Borealis Vest este renumita pentru profesionalismul cu care se implica si consideratia pe care o poarta familiei indoliate. Acestia trateaza cu respect si umanitate trupurile trecute in nefiinta si va ofera sprijin real la nevoie.

Ei inteleg ca in aceste momente dificile sunteti cuprinsi de adanca durere si tot ceea ce aveti nevoie este liniste si intelegere. Nu va mai faceti nici o grija in privinta modalitatii de transport decedati pentru ca ei se ocupa de tot ceea ce este nevoie. Mai mult decat atat, intocmesc atent si corect toata documentatia necesara pentru repatriere, respectand cu precizie legislatia in vigoare.

Repatriere decedati – cu maxima promptitudine

Din dorinta de a fi aproape de clienti in clipele indurare firma Borealis Vest va ofera servicii de repatriere decedati la cele mai bune preturi de pe piata. Compania isi are sediul in Timisoara astfel ca se depalseaza rapid in orice tara din Uniunea Europeana, fiind foarte aproape de granita.

Cu fiecare proiect finalizat acestia au primit numai cuvinte de lauda si apreciere din partea clientilor. In acest fel, au devenit un partener de incredere care se bazeaza pe seriozitate, profesionalism, corectitudine si un pret transport decedati rezonabil.

 Repatriere decedati – solutia optima

In ceea ce privesc serviciile funerare oferite cele mai multe cerinte sunt pe segmentul de repatriere decedati. Dat fiind faptul ca foarte multi romani sunt plecati in strainatate, la un moment dat apare nevoia de a fi repatriati.

Colaborati cu o echipa cu experienta in domeniul transporturilor funerare care pot mentine serviciile la un nivel inalt de calitate.  Acestia reusesc de cele mai multe ori sa depaseasca asteptarile atat de diverse ale clientilor.

Flota de masini de transport funerar, care sunt omologate in conformitate deplina cu standardele Uniunii Europene, va stau la dispozitie zi si noapte. Acestea detin toate dotarile necesare pentru ca transportul funerar sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

Criteriul care sta la baza succesului echipei Borealis Vest este investia continua in echipamente dar si in pregatirea unui personal specializat in prestarea de servicii funerare.

Lasă un răspuns

Close Menu
Call Now ButtonSUNA ACUM!